Καμία ενσυναίσθηση τελικά Γιάννη;

Καμία ενσυναίσθηση τελικά Γιάννη;

Έχουμε γράψει δεκάδες φορές πόσο καλό παιδί είναι ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, ο Γιάννης Γιαννακάκης.

Όμως έχει υποπέσει σε ένα τεράστιο φάουλ που αν μη τι άλλο μας κάνει να αναρωτιόμαστε... αν είναι εν τέλει δική του επιλογή ή του δημάρχου αποκλειστικά. Ο Γιάννης που είναι ένα “μετρημένο” παιδί, ένας αντιδήμαρχος που δεν έχει δώσει δικαιώματα μέχρι στιγμής... να είναι σύμφωνος να δώσει ο δήμος Χανίων 150.000 ευρώ σε γλυπτά!

Αν είναι δυνατόν.

Την ώρα που για όλα τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια σε όλο το μεγάλο δήμο δίνει 100.000 ευρώ... να δίνει 1,5 φορά παραπάνω για τα... γλυπτά!

Λες και παίρνουμε τα γλυπτά του Παρθενώνα! Κρίμα Γιάννη... Κρίμα τόσο δύσκολες μέρες να δίνουμε τόσα λεφτά για “καλλωπισμό”!

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

rokakis

Italian_Factoty_Outlet

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.