Να δούμε τι θα κάνεις...

Να δούμε τι θα κάνεις...

Μεγάλη φαβοράρα... ο Παπαδογιάννης, φοβερή ομάδα ο Παπαδογιάννης, έτοιμος ο Άρης και όλα... καλά στου Άρη λένε όλοι... αλλά εγώ ακόμα περιμένω να ακούσω... λύσεις.

Μπορεί αγαπητέ μου να κάνεις μεταγραφές αλλά εγώ θα σε περιμένω στη γωνία... γιατί δεν έχω ακούσει να μου προτείνεις ακόμα λύσεις για τα προβλήματα των Χανίων. Γιατί και ο Βάμβουκας είχε ρεύμα... και ο Βάμβουκας κέρδισε αλλά έκανε μία τρύπα στο νερό... και τα Χανιά πήγαν πίσω τουλάχιστον 10 χρόνια... Εσύ μεγάλε, πέρα από το να καλοβλέπεις το καρεκλάκι εκεί του δημάρχου τι θα κάνεις για όλα αυτά που μας “ταλανίζουν”; Ποιες είναι οι προτάσεις σου, ποιες είναι οι λύσεις σου; Γιατί όταν είμαστε έξω από το χορό και κυρίως στην αντιπολίτευση... είναι εύκολο να κάνουμε κριτική και να λέμε ότι δεν τα κάνουν όλα... καλά... όμως εγώ θέλω να μου πεις το πλάνο σου για την επόμενη μέρα. Άσε λοιπόν τις μεταγραφές και πες μας τι θα κάνεις για τον άμοιρο αυτόν τον τόπο... Έργα με όραμα και όχι απλά έναν... στη θέση του άλλου.

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.