Λευκή πετσέτα ο ΣΥΡΙΖΑ...

Λευκή πετσέτα ο ΣΥΡΙΖΑ...

Η εκλογή του Γιάννη Σαρρή για να διεκδικήσει το δήμο Χανίων δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έριξε λευκή πετσέτα αφού είναι ζήτημα αν θα πιάσει και το 5%...

Πρώτα από όλα γιατί ο Σαρρής αποδείχθηκε πιο λίγος από ότι θα περίμενε και ο πιο πιστός οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ... Μηδέν σε όλα του... παρουσία, τοποθετήσεις... τα πάντα. Ο συνδυασμός του θα φτιαχτεί από τον Πολάκη, τον Σταθάκη, τον Βουλγαρίδη και τους συγγενείς του... οπότε πάει “σούμπιτος” για το 5 με 6%... Φαίνεται ότι στο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να επανέλθουν στις παλιές καλές στιγμές του 4%... Όπως και να έχει και στην ψηφοφορία για την ανάδειξει του Σαρρή ήταν όλοι και όλοι 25 ανθρώποι κάτι που δείχνει ότι η δυναμική που έχουν... είναι μικρή. Αφού δεν μπορούν να μαζέψουν 30 άτομα για να δουν τι θα κάνουν στο μέλλον... περιμένεις κάτι καλύτερο; Βέβαια πολλοί από τον συνδυασμό του Σαρρή “βολεύτηκαν” σε θέσεις... οπότε... συνεχίζουν μαζί του!

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.