Μεγάλο φαβορί για μία θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατία

Μεγάλο φαβορί για μία θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατία

Ανεξάρτητα με το τι θα κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη ο Γιώργος Μαρκουλάκης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά.

Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι ο Γιώργος ταιριάζει “ταμαμ” για υποψήφιος καθώς έχει ένα δικό του κοινό ενώ παράλληλα αντιπροσωπεύει με το καλύτερο τρόπο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Γιώργος έχει αποδείξει έτσι και αλλιώς διαχρονικά ότι τίθεται στη διάθεση του κόμματος όποτε αυτό τον χρειαστεί και οι επόμενες εκλογές θα είναι δύσκολες καθώς ο Μητσοτάκης προσπαθεί να πιάσει την αυτοδυναμία. Νομίζω λοιπόν ότι ο Γιώργος... είναι “μέσα”.

back to top

ΕΤΑΝΑΠ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

rokakis

Italian_Factoty_Outlet

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα στο Privacy Policy (Πολιτική Απορρήτου). / By using our page you accept the use of cookies. Learn more in the Privacy Policy.